Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Стандардни коагулациски тестови во медицинската пракса

март 30 / 12:00 am

СТРУЧЕН СОСТАНОК

Програма

  1. „Улогата на стандардните коагулациски тестови во одредување на интраоперативниот ризик од крварење“ – Предавач: М-р спец. д-р Владо Дамевски
  2. „Коагулациони скрининг тестови и нивната клиничка важност“ – Предавач: Спец. д-р Лидија Стојанова Вилос

 

Целна група: лекари специјалисти гинеколози, хирурзи, анестезиолози и др.

Details

Date:
март 30
Time:
12:00 am

Organizer

Здружение на лекари Битола