Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Денови на превентивна медицина во Република Македонија – 2017

ноември 2, 2017 - ноември 4, 2017

Симпозиум наменет за специјалисти и специјализанти по социјална медицина со организација на здравствената дејност, хигиена и здравствена екологија, микробиологија, епидемиологија и медицина на трудот. 

Details

Start:
ноември 2, 2017
End:
ноември 4, 2017

Venue

хотел Белведере
Свети Стефан
Охрид,
+ Google Map

Organizers

Специјалистичко здружение на лекарите по социјална медицина со организација на здравствената дејност
Здружение на докторите специјалисти по хигиена и здравствена екологија
Здружение на микробиолозите на Македонија
Здружение на епидемиолози на Република Македонија
Македонско здружение за медицина на трудот